Havørred og fish&talk

på Fishing Lodge Fyn


På dette to dags event/kursus lærer I at knække koden på kysten, og dermed optimere jeres fangster på de danske kyster. Det lærerige fiskekursus med spændende og inspirerende undervisning foregår på de Sydfynske kyster, som har nogle af Danmarks bedste og smukkeste kyststrækninger. Udover fiskeri bliver der god tid til at mærke naturen, tænke, networke, hygge og ideudvikle mm.


Kurset har kystfiskeri efter havørred i Danmark som omdrejningspunkt, men der vil samtidig være fokus på at skabe plads til eftertanke og den type af samtaler vi kalder fish & talk. På kurset vil I blive klædt på til selv at få succes på kysten og i fjorden fremover. Grej, fiskepladser og fiskestrategi og meget andet vil blive grundigt gennemgået. I får derudover gennem praktisk fiskeri på kurset kendskab til en række pladser i det Sydfynske område. I er således efterfølgende klar til at fiske i området på egen hånd. 


I kommer hjem med masser af konkrete tips og færdigheder, der vil optimere udbyttet af jeres næste fisketure. I bliver introduceret til og får prøvet de forskellige teknikker. I lærer at lave effektive rigs og setups, der fanger fisk. 


Underviser på kurset er certificeret fiskeguide Claus Eklundh Christensen, han har et indgående kendskab til fiskepladserne i området. 


God mad og hyggelig stemning er vigtige elementer på kurset. Teoretisk og praktisk undervisning, foregår henholdsvis på Fishing Lodge Fyn og udvalgte kyststrækninger. Fishing Lodge Fyn er valgt som udgangspunkt for kurset på grund dets gode faciliteter, fantastiske mad og unikke beliggenhed tæt på gode fiskepladser.


Vi stiller alt nødvendigt fiskegrej og vaders til rådighed under kurset.


Varighed: 2 dage, fra kl. 9 dag et til kl. 15 dag to.

Tid & sted: Marts til november. Fishing Lodge Fyn, dato efter aftale.

Antal deltagere: minimum 4 og max. 10 personer

Inkluderet: 

  • Certificeret fiskeguide
  • Fuld kost og logi på dobbeltværelse på Fishing Lodge Fyn (Broholm Slot)
  • Smuk natur
  • Alt fiskegrej og vaders
  • Fisketegn
  • Undervisning

Forespørgsel

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker, så vender vi tilbage med et oplæg, der passer til netop jeres tur!

 
 
 
 
 
 
 
 

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV