CAPT & SHIP

Vores mission


Vores mål er at levere fiskeoplevelser af højeste kvalitet både til lands og til vands. Vi laver en bred vifte af guidede fisketure fra land og båd, fiskekurser og firmaevents, hvor fiskeri er omdrejningspunktet. Vi har siden 2011 leveret unikke oplevelser til vores kunder med et stærkt hold af erfarne og passionerede danskcertificerede guider og instruktører. Om det gælder en guidet tur efter havørred, individuel undervisning, familiekurser eller firmaturer, garanterer vi en oplevelse for livet.Vi er det guidefirma i Danmark, der har arrangeret den bredeste vifte af fisketure og har haft flest mennesker med på fisketur. Vi sammensætter lige præcis den fisketur du/I drømmer om, hvor viden, fiskeri og naturoplevelser er i centrum. Vi sigter mod at være den førende og foretrukne arrangør af firmafisketure i Danmark og guidede fisketure fra båd i det Sydøstfynske område. Vores fokus er naturoplevelser, ro, kvalitet, nærvær, høj service og fleksibilitet.

Chefguide & Skipper

Chefguide og skipper er Claus Eklundh Christensen. Hans store passion er det kystnære fiskeri efter havørreder i det Syd-Østfynske område. Udover at jagte ”de sølvblanke” dyrker Claus et meget alsidigt fiskeri blandt andet efter fladfisk, gedder, torsk og makrel. Det er denne passion for fiskeri, som har lagt grobund for firmaet og resulteret i det Fish n’ Ship vi kender i dag. 

Claus er certificeret fiskeguide og uddannet biologilærer. Han har de sidste 20 år arbejdet med fokus på undervisning, friluftsliv, maritim naturvejledning og fiskekurser. 

Hans lange erfaring og brede vifte indenfor friluftsliv, undervisning og fiskeri gør ham til en yderst kompetent guide og underviser, som altid gør sit for at give kunderne den bedste oplevelse. 

Båden

Båden er specieldesignet til fiskeri i det Sydfynske Øhav. Den lever naturligvis op til de krav og retningslinjer, der stilles af søfartsstyrelsen. Samtidig lever den op til vores egne høje krav om funktionalitet i forhold til fiskeri, som er: rummelighed, højt fribord med gelænder, kasteplatform for og agter, fedt ekkolod og kortplotter, sødygtig og solid. Den er hurtigt sejlende, hvilket gør det muligt at afdække mange fiskepladser. Den kan sejle på lavt vand, hvilket gør det muligt at komme helt tæt på land. Derudover har den plads til styrmand og 5 gæster.

Kombinationen af erfaren og stedkendt fiskeguide og vores top seje fiskebåd er et stærkt koncept, der videreudvikler en fynsk signaturvarer – nemlig fiskeri efter havørred. Vi tilføjer fiskeriet en ekstra dimension ved at tilbyde sejlads til og guidning på ellers ikke fremkommelige fiskepladser – vi gør med andre ord eventyret muligt. Vi laver som de eneste i Danmark guidede ture fra båd i Det Sydfynske Øhav.

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV