Østkysthustlers

En tur på kysten på Sydføstyn med fiskeguide


Skal I fange havørreder og/eller hornfisk ved nogle af Europas bedste og smukkeste kyststrækninger? Så skal I med os på fisketur på Sydøstfyn! Maj måned indtager hornfiskene kysterne, der fanges havørred året rundt i det fynske og pladserne varierer fra små vige over fjorde til åben kyst.


Med den lokale guide, Claus Eklundh Christensens, kendskab til kysten vil jeres muligheder for fangst og unikke oplevelser blive betydeligt større. Vejen til succes er gåpåmod kombineret med viden om fiskenes biologi, leveforhold og indgående kendskab til forholdene på fiskepladserne – denne viden har vi.


I kan med en guide, koncentrere jer fuldt ud om fiskeriet. Guiden finder de pladser, hvor fiskeriet er godt lige nu. På fiskepladserne undervises i valg af agn og teknik samt aflæsning af pladsens muligheder. 


Vi vil i løbet af en dag typisk fiske på to eller flere af de fiskepladser, der fisker bedst for tiden. 


En dag med guide på kysten forløber typisk således: Vi ankommer til den første fiskeplads, denne gennemgås og fiskeriet planlægges. I gennemfisker pladsen under vejledning fra guiden.  Efter at have gennemfisket første plads flytter vi til næste plads, ved ankomst spiser vi frokost. Herefter gennemgås pladsen, fiskeriet planlægges og I gennemfisker pladsen under vejledning af guiden.


Vi laver bål på stranden til vores frokost. Vi medbringer vaders og alt nødvendigt grej, fisketegn, morgenbrød, runner med brunner, kaffe & kage, lækker grillmad & gode øl.


God mad og hyggelig stemning er vigtige elementer på turen. Vi glæder os til at byde jer velkommen til sjove, dejlige og lærerige fiskeoplevelser!


Varighed: 7 timer

Tid & sted: Marts til november. Sydøstfyn, præcist mødested og tidspunkt efter aftale.

Antal deltagere: minimum 4 og max 10 personer

Medbring: Beklædning, der passer til dagens vejr.

Inkluderet: 

  • Certificeret fiskeguide
  • Smuk natur
  • Bål og bålgrej
  • Alt fiskegrej og vaders
  • Fisketegn
  • Runner med brunner
  • Kage og kaffe/the/cacao
  • Ingredienser til et lækkert måltid tilberedt på bål
  • Lokale øl/sodavand

Forespørgsel

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker, så vender vi tilbage med et oplæg, der passer til netop jeres tur!

 
 
 
 
 
 
 
 

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV