HAVØRREDGUIDE

Din genvej til sydfynske havørreder


Vi tilbyder professionel guidning langs de øst- og sydfynske kyster. 

Vil du fange havørreder på en af Europas bedste og smukkeste havørredlokaliteter? Så skal du fiske havørred med os på Sydfyn! Der fanges havørred året rundt i det Sydfynske og pladserne varierer fra små vige over fjorde til åben kyst.   


Med lokal kendskab til kysten og dens havørreder vil dine muligheder for fangst og unikke oplevelser blive betydeligt større. Vejen til succes er gåpåmod kombineret med viden om havørredens biologi, leveforhold og indgående kendskab til forholdene på fiskepladserne – denne viden har vi.


Vores guides har fisket efter havørreder i mange år og tilbringer hvert år mange hundrede timer på kysten.


Du kan med en guide, koncentrere dig fuldt ud om dit fiskeri. Guiden finder de pladser, hvor fiskeriet er godt lige nu. På fiskepladserne undervises i valg af agn og teknik samt aflæsning af pladsens muligheder. Forøg dine fangstchancer ved at bruge vores guides – start fiskeferien i det sydfynske med en af vores lokalkendte guides!


Vores fiskeguides er certificerede af Danmarks Sportsfiskerforbund. Vi guider både flue- og spinnefiskere.


Vi vil i løbet af dagen typisk fiske på to eller flere af de fiskepladser, der fisker bedst for tiden. Du får således indgående kendskab til minimum to super fiskepladser. Under praktisk fiskeri hjælper guiden med kast og grej optimering.


Du får som "gave" et eksemplar af bogen ”117 Fine Fynske Fiskepladser”, det er en lækker bog med gennemgang og luftfotos af rigtig gode fiskepladser på Fyn. Bogen indeholder derudover en masse gode tricks til dit fiskeri (værdi 150 kr.).


Mødested & tid: efter aftale.


Pris: 4 timer med guide (max 4 personer) 2495 kr.

        8 timer med guide (max 4 personer) 3495 kr.

        Prisen er pr. tur og ikke pr. person og kan

        således deles mellem deltagerne.

Forespørgsel

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker, så vender vi tilbage med et oplæg, der passer til netop jeres tur!

 
 
 
 
 
 
 
 

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV