FIRMATUR

Events for firmaer

Herunder er der nogle bud på hvordan en firmafisketur kan se ud. Lad jer inspirere. Turens udformning afhænger af jeres ønsker, budget, gruppestørrelse, årstid og fiskesæson. Kontakt os og fortæl om jeres ønsker, så vender vi tilbage med et oplæg, der passer til netop jer!


Knæk & bræk

Firmafisketur fishnship.dk

”Næsten alene på stranden……” 

En nøje sammensat gruppe bliver sendt ud på et “overlevelseseksperiment” i den “barske” Sydfynske natur. I skal ved og på vandet med et begrænset udvalg af hjælpemidler på egen hånd skaffe ingredienserne til dagens hovedmåltid.

Den Sydfynske natur og Det Sydfynske Øhav danner rammerne for jeres tur.

Firmafisketur fishnship.dk

Fiske-søen 

En dag hvor hygge, fiskeri, fish&talk, fællesskab, mad, bål, røg, oplevelser og sammenhold er i fokus. Ved fiske-søen lægges der helt naturligt op til en hyggelig fisketur med fokus på en unik fællesoplevelse i uvante rammer for virksomhedens ansatte. Formålet er at give deltagerne en anderledes og uforglemmelig oplevelse, der kombinerer natur, fiskeri og lækker mad.

Firmafisketur fishnship.dk

Årstidens fisk - Fisketur fra båd

I skal på fisketur sammen fiskeguide og skipper Claus Eklundh Christensen. Vi skal fiske efter årstidens fisk. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Svendborg, Nyborg eller Spodsbjerg som udgangspunkt for turen, ligger havet åben for spændende fiskeri fra båd.

Firmafisketur fishnship.dk

Kuttertur på Langelandsbæltet

Er I friske på en kuttertur? Frisk havluft, morgenbrød, Fernet Branca, runner med brunner, godt selskab, kaffe & kage, lækker frokost, god øl og lækker vin, frisk fisk og senere muligheden for anerkendelse som kok er alle gode grunde til at komme af sted på fisketur. Fisketuren foregår på Langelandsbæltet. Alt efter årstid fisker vi efter sild, makrel eller fladfisk.

Firmafisketur fishnship.dk

Østkysthustlers

En tur på kysten på Sydføstyn med fiskeguide. Skal I fange havørreder og/eller hornfisk ved nogle af Europas bedste og smukkeste kyststrækninger? Så skal I med os på fisketur på Sydøstfyn! Maj måned indtager hornfiskene kysterne, der fanges havørred året rundt i det fynske og pladserne varierer fra små vige over fjorde til åben kyst.  

Firmafisketur fishnship.dk

Øl, Røg og Hornfisk

I skal på guidet hornfisketur fra kyst og båd sammen med fiskeguide og skipper Claus Eklundh Christensen. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Sydfyn som udgangspunkt for turen, ligger Svendborgsund, Den Fynske Østkyst og Det Sydfynske Øhav åben for spændende fiskeri fra båd.

Firmafisketur fishnship.dk

Havørredsafari i det Sydfynske Øhav

I skal på guidet havørredtur fra kyst og båd sammen med fiskeguide og skipper Claus Eklundh Christensen. Med erfarne skipper og fiskeguide bag roret er der gode chancer for fangst og spændende oplevelser til søs. Med Sydfyn som udgangspunkt for turen, ligger Svendborgsund, Den Fynske Østkyst og Det Sydfynske Øhav åben for spændende fiskeri fra båd.

Firmafisketur fishnship.dk

Kuttertur på Øresund

Er I friske på en kuttertur? Frisk havluft, morgenbrød, Fernet Branca, runner med brunner, godt selskab, kaffe & kage, lækker frokost, god øl og lækker vin, frisk fisk og senere muligheden for anerkendelse som kok er alle gode grunde til at komme af sted på fisketur. Fisketuren foregår på Øresund. Alt efter årstid fisker vi efter sild, makrel eller fladfisk.

Firmafisketur fishnship.dk

Fishing Lodge Fyn

Havørred og fish&talk

På dette to dags event/kursus lærer I at knække koden på kysten, og dermed optimere jeres fangster på de danske kyster. Det lærerige fiskekursus med spændende og inspirerende undervisning foregår på de Sydfynske kyster, som har nogle af Danmarks bedste og smukkeste kyststrækninger. Udover fiskeri bliver der god tid til at mærke naturen, tænke, networke, hygge og ideudvikle mm.

Har jeres firma lyst til en unik fællesoplevelse i den danske natur for ansatte eller samarbejdspartnere? Så er en fisketur den oplagte aktivitet. Vi tilbyder skræddersyede events, hvor en anderledes netværks-oplevelse kombineres med natur og fiskeri. Et firmaevent i det fri garanterer en på opleveren!


Turen kan have udgangspunkt fra kysten, vores båd, en sø, en tomastet skonnert eller kutter. Vi laver både ture for små eksklusive grupper (2-4 personer) og for store grupper (op til 150 personer). Formålet med turen er at give deltagerne en anderledes og uforglemmelig oplevelse i det fri med fokus på fiskeri. Samtidig er der tid og rum til samtale, eftertanke og sjov. 


For den lille eksklusive gruppe er omdrejningspunktet naturligvis også fiskeri. Men på disse ture har vi en unik mulighed for at faciliterer den gode samtale, som vi kalder Fish & Talk. Fish & Talk er en mulighed for at have en formel eller uformel samtale deltagere iblandt. Det er en god anledning til at få snakket om forskellige ting imens hænderne er beskæftiget med noget andet.


Vi sørger naturligvis for alt det praktiske, hvilket gør det let for jer at komme på fisketur. Vi sørger for fisketegn, alt nødvendigt udstyr og professionelle og passionerede undervisere. Vores instruktører er danskcertificerede fiskeguides. Vi står også gerne for forplejning. Vi tilbyder alt fra ’mad over bål’ til foodtruck til gourmet. Jeres egne friskfangede fisk kan naturligvis også indgå i menuen. En sand kulinarisk oplevelse!


Om I er en lille eller stor gruppe, har vi alt nødvendigt udstyr, personale og erfaring til at gøre jeres firmaevent til en særegen oplevelse. Fisketurene gennemføres i hele Danmark og kan afholdes hele året. Det kan enten være som heldagsarrangement eller i forbindelse med et kursus eller konference. 


Knæk & bræk

FISH 'N' SHIP's

 NYHEDSBREV